Om ejendom og forening

Ejendommen udgøres af én rødstens-bygning fra 1903 med fjernvarme, termovinduer, pæne opgange samt lukket gårdmiljø fra 2008. Se billeder af foreningen her. Foreningen er stiftet i 1963, meget veldrevet og består samlet af 105 boliger, hvoraf 99 er private andelslejemål, 5 erhvers-lejemål og 2 lejelejligheder. Foreningen har eget festlokale, vaskeri, rummelige cykelkældre samt privat parkeringsplads. Foreningen råder også over storskraldsrum, kælderrum og loftsrum.   Foreningen har per regnskabsår 2011/2012 en samlet prioritetsgæld på ca. 14 mio. DKK. med fast rente og afdrag. Seneste offentlig vurdering (dateret 2012) til værdifastsættelse af andelskronen er på 122 mio. DKK., mens foreningens har likvide midler svarende til ca. 3,7 mio. DKK. til imødegåelse af fremtidig vedligeholdelser samt hensat ca. 8,5 mio. DKK. til imødegåelse af eventuelle vurderingsmæssige justeringer i andelskronen.

Om beliggenhed og område

Andelsforeningen er centralt beliggende i et godt kvarter på Nørrebro tæt på grønne områder (Nørrebro- og Fælledparken), samt i gåafstand til et utal af indkøbs- og shopping-muligheder (Føtex, Fakta, Netto og Nørrebro Bycenter) samt uddannelsesinstitutioner (Panum, Metropol, KEA og Købehavns Universitet). Derudover tilbyder området let adgang til offentlig transport i form af buslinjerne 6A, 5A og 4A, S-togsstationen Bispebjerg, samt kommende Metrostation på Skjolds Plads.